WicherumlooP
Voor de wandeltocht hadden we ca. 160 deelnemers die een eensluidend  antwoord gaven op de tocht die was uitgezet door het Wekeromse bos: SUPER MOOIE TOCHT !
Wij zijn natuurlijk blij met het prachtige najaarsweer en dit heeft zeker bijgedragen aan de opkomst als ook aan de mogelijkheid tot het kopen van de overheerlijke Wicherumse oliebollen, broodje hamburger en soep  en een stuk ontmoeting in de tuin bij de familie van den Brink aan de Wekeromse Buurtweg 1.
We mogen terug zien op een zéér geslaagde dag met een prachtige opbrengst van ruim € 2.000,-.                                                                                                                                                                                                                                           We Wij willen alle deelnemers als ook diegenen die ons hebben gesteund in het meewerken aan de diverse werkzaamheden dan ook heel hartelijk dankzeggen.
(Voor de komende tijd zijn we al weer bezig met nieuwe activiteiten en zullen we ons uiterste best doen om zoveel mogelijk financiële ondersteuning te vergaren voor
die dingen die binnenkort dringend noodzakelijk zullen zijn in Wicherumloo. We denken dan o.a. aan meubilair voor de diverse gezamenlijke ruimtes, beeldverbinding enz.)